π
decorationdecorationdecoration
decoration

Wat wij doen

Wij willen dezelfde kwaliteit websites leveren als gerenomeerde internet bureau's tegen een betaalbaar tarief. En omdat een goede website vooral ook goed moet aansluiten bij uw bedrijf, leveren wij maatwerk. U hoeft dus niet te kiezen uit een aantal sjablonen. U beslist hoe uw website eruit komt te zien.

Onze websites worden gebouwd op basis van opensource software. Dit betekent dat er niet voor licenties hoeft te worden betaald.

Onze websites zijn eenvoudig aan te passen door middel van een Content Management System (CMS). Het aanpassen van een website is hierdoor even eenvoudig als het versturen van een email. Maar u kunt er ook voor kiezen om de website door ons te laten vernieuwen.

Wij proberen zo transparant en duidelijk mogelijk te zijn. Wij willen een zo goed mogelijk beeld schetsen van wat u van ons kunt verwachten. Dit blijkt onder andere uit de 'Werkwijze' en 'Tarieven' sectie van deze website.

Onze klanten

Wij leveren websites aan (startende) ondernemers, ZZP-ers, MKB en verenigingen. U weet hoe u website er uit moet zien en, misschien wel belangrijker, hoe juist niet. Misschien heeft u een andere website gezien die als voorbeeld kan dienen. U wilt weten wat er mogelijk is en wat niet. Magische woorden zoals SEO en SER heeft u graag uitgelegd.